TUOTESARJAT

Valikoimastamme löydät laadukkaat tuotesarjat ihonhoitoon.

Academie on ranskalainen ammattikosmetiikkaa kehittänyt, tuottanut ja myynyt tuotemerkki. Academien tuotteet ovat korkealaatuisia ja tuotteita on saatavilla herkälle, kuivalle, normaalille ja rasvaiselle iholle. Yksilöllisissä hoidoissa huomioidaan ihotyyppi, ikä, vuodenajat ja ilmasto. 

Camillen 60 -tuotteet on suunnattu jalkojen ja käsien hoitoon. Tuotteet sisältävät runsaasti hoitavia tehoaineita, tärkeimpänä niistä kamomillaa, joka hoitaa ihoa monipuolisesti, laskee turvotusta ja uudistaa ihoa. Camillen 60 -tuotesarjan tuotteet ovat riittoisia ja tehokkaita. 

RefectoCil on kestovärjäyksen yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuotesarjan kestovärit antavat kestävän värjäystuloksen ollen samalla erityisen hoitavia. Värivaihtoehdoista jokainen löytää helposti omansa. 

Phytocéane -tuotesarjan tuotteiden vaikuttavia aineita saadaan maailman meriltä ja niiden äärellä elävistä kasveista. Tuotesarjan tuotteet kosteuttavat ihoa tehokkaasti, jolloin ihon on helppo hyödyntää muiden raaka-aineiden teho. Phytocéane on sitoutunut noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita kerätessään ja viljellessään raaka-aineita ja valmistaessaan tuotteita.